debrecencity

2010.06.18. 10:59

hétfő:

ma voltam a városban a csajokkal:D
nagyonjóóóvolt. dettit lepasszoltuk a moziban egy randira. de nem is volt igazán randi-_- istenem az a fiú kiborító ..
aztán wiwivel és zsuzsival elmentünk a békástóhoz. tök jó volt, sokat röhögtünk. egyszer csak jöttek iylen rohadt nagy felhők, és eldöntöttük, hogy menjünk vissza a plázához, nehogy valami záporral összetalálkozzunk. amíg mentünk egyre sötétebbek lettek a felhők, egyre jobban fújt a szél, mindenhol letört ágak. mikor már egész közel voltunk a plázhoz elkezdett cseperészni az eső. pont ahogy odaértünk az épülethez volt egy rohadt nagy villámlás, és ahogy beértünk rögtön elkezdett szakadni. istenem mekkora jót időzítettünkxD aztán össze-vissza járkáltunk, majd átmentünk a fórumba. p4.zsuzsi.-_- XDD (L)
szilágyi attila koncerten voltunk:D. aztán találkoztunk dettivel. detti+zsuzsi elment táncra. mikor úgy gondoltuk wiwivel, hogy már alig esik az eső, neki vágtunk a mekinek.xd hát alap, hogy rögtön eláztunk. mekibe így bemegyünk, mindenki néz minket, mi rázzuk le magunkról a vizetXD. aztán sétálgattunk és a plázánál találkoztunk a lányokkal, és aztán mentünk 4en haza.
*elment a net és most jutott eszembe hogy ez még it van mentetlenül.xd*

A bejegyzés trackback címe:

https://reka96.blog.hu/api/trackback/id/tr812091023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása